Omgång 1

Resultat

 

I omgång 1 har resultatet för 206 elever från 21 skolor rapporterats in. Resultatlistan innehåller alla med 20 poäng eller mer.

Vi ser fram mot att finna många fler skolor och fler elever till omgång 2 tisdagen den 7 februari 2017. Man behöver inte ha varit med i omgång 1 för att få vara med och tävla i omgång 2! Har du inte blivit tillfrågad av din lärare. Be läraren anmäla skolan till omgång 2 på vår hemsida; www.kemiolympiaden.nu. Där hittar man också alla gamla prov som man kan träna på, och all information man behöver om Kemiolympiaden.

Kemiolympiadsprovet 2017

Här finns kemiolympiadsprovet 2017 (2st dokument) för nedladdning, utskrift och utdelning till eleverna vid provstart. Fram till provstart råder sekretess.

Provomgång I: Valfri dag 7-10 november 2016.

Provomgång I är en försöksomgång för att väcka intresse hos eleverna. Provtiden är 120 minuter och eleverna kommer behöva tillgång till millimeterpapper (särskilt om grafritande räknare ej finns tillgängligt), kladdpapper, formelsamling och räknare. Eleven ska fylla i sina svar på särskild svarsblankett

Att ladda ned:

Efter provet

För att få tillgång till facit ska du fylla i formuläret nedan. Information om antal deltagande elever från respektive skola är viktig för utvärdering av Kemiolympiadens arbete samt i kontakt med våra bidragsgivare.

Ditt namn

Din epost

Skolans namn

Hur många elever deltog i Kemiolympiadsprovet, omgång 1?

Någon kommentar om årets kemiolympiadsprov?